Selasa, 7 Ogos 2012

Sepatutnya Negaraku berkumandang,Azizulhasni

terharu baca kenyataan yg dikeluarkan oleh Dato' Lee Chong Wei....

walau apapun Dato',kami rakyat Malaysia tetap akan menyokong dato' dan atlet2 tanah air yg lain....



klik kat bawah kalau nak baca post beliau di Utusan Online

Sepatutnya INegaraku/I berkumandang

pada masa yg sama,kita juga berharap agar Azizulhasni Awang yg kini telah layak ke pusingan kedua Keirin dan akan beraksi pada 11.30 malam ini dapat beraksi dgn baik...
Kami rakyat Malaysia yakin bahawa Aizulhasni Awang mampu mengutip sebutir pingat tidak kira warna apa sekalipun....

harap2 Azizulhasni dapat la kibar Jalur Gemilang macam ni,Insyaallah

http://www.utusan.com.my/utusan/Sukan/20120807/su_15/Azizulhasni-mara-ke-pusingan-kedua-keirin

Malaysia Boleh...

*ikuti perkembangan olimpik di you tube : Official Olympic Channel  (utk sapa2 yg tak ada TV mcm saya la,hehe)
kalau ada TV,boleh tengok di RTM @ Astro

http://www.youtube.com/user/olympic?feature=inp-lt-lsg-MY

Tiada ulasan: