Isnin, 29 Ogos 2011

Salam Aidilfitri & Salam Kemerdekaan ke-54


Assalamualaikum...
Alhamdulilah,trial SPM 2011 Negeri Kedah baru saja habis....
biasalah,exam ada yang susah,ada yang ok....
Dan bila Trial habis,ini bermakna Ramadhan dah nak tiba penghujungnya.....rasa singkat sangat Ramadhan tahun ni..maklumlah sibuk exam......
kebetulan pulak Ramadhan tahun ni jatu bulan Ogos,bulan Kemerdekaan Malaysia.....Raya dijangka 30 Ogos,Merdeka pula 31 Ogos..maknanya kita akan sambut 2 hari yang istimewa....

Jadi,di kesempatan ini,saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1432H

dan

SALAM KEMERDEKAAN KE-54 "1MALAYSIA:TRANSFORMASI BERJAYA,RAKYAT SEJAHTERA "

Isnin, 1 Ogos 2011

Salam Ramadhan 1432H & Salam trial SPM


Assalamualaikum...
Alhamdulilah,thn ni kita diberi kesempatan oleh Allah SWT untuk bertemu sekali lagi dengan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia dan penuh keberkatan ini....

Selamat Berpuasa semua
biggrin

Manfaatkanlah sebaik mungkin Ramadhan kita pada thn ni....Bukannya apa,kita tak pasti lagi sama ada kita boleh berjumpa Ramadhan tahun depan...Ramadhan tahun ni pun kita tak tahu lagi perjalanan kita kan ???

DAN

Ramadhan tahun ni amat special bg kita,calon2 SPM 2011.....14 Ogos nanti bersamaan 14 Ramadhan,kita akan menghadapi peperiksaan kedua terbesar iaitu,peperiksaan percubaan SPM 2011 peringkat Negeri Kedah..Trial SPM pun sama penting dengan SPM juga...

Jadi,dengan berbaki tak sampai 13 hari ni,buatlah revision sebaik mungkin..

DAN

jangan lupa perbanyakkanlah amal ibadat kita kepada Allah SWT sama ada ibadat wajib mahupun sunat...Ambilah kesempatan dalam bulan Ramadhan yang mulia dan penuh barakah ini untuk mencipta kejayaan Baru DUnia & Akhirat...Insyaallah,Allah akan memberikan kejayaan kepada kita sama ada kejayaan di dunia mahupun di akhirat..

Akhir Kata,

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 1432H & SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN SPM 2011...

jumpa lagi sebelum raya/merdeka :)
selamat berbuka puasa
selamat berterawih
selamat bersahur
selamat berqiyamullail
selamat bertilawah
selamat membuat ulangkaji ....


biggrinconfusedcoolcryeekrazzrolleyessurprisedwink