Rabu, 29 Jun 2011

Fenomena DOMO-kun

Photography Graphics, Tumblr Photography


Apa sebenarnya DOMO-kun ni?
Benda ni dah jadi satu fenomena di sekolah-sekolah menengah skrg ni.
Sehinggakan adik kami yg form 4 tu pun ikut beli benda ni.
Kata depa kat sini susah nak dapatkan DOMO-kun ni.
Nak beli kena tempah, sanggup budak-budak ni habiskan duit.
Haish. Patung, key-chain, button, mcm-mcm laa.
Bukan kat kedai tiada jual benda alah ni, cuma susah nak dapatkan.
Limited kot. Hehe.
Siapa cipta? Entah laa, yg sy tahu benda ni dari Jepun.
Org Jepun ni mmg kreatif kan. Mcm-mcm boleh buat duit.
Nak tahu lebih lanjut kat SINI
Apa-apa pun, kami tak rasa benda tu cute. Haha. Kejam betol.

Tiada ulasan: