Rabu, 29 Jun 2011

Debaran menanti Percubaan SPM



assalamualaikum,,apa khabar semua?? dah lama sha tak posting kat blog ni...bila fikir2 balik kan,,trial dah nak dekat kan??? study apa tak lagi....mana tak nya,,homework selori cikgu bagi..kalau nak diikutkan memamg dah tak sempat nak study last2 minute,,tapi nak buat mcam mana..percubaan pun dah rasa takut apatah lagi laaa SPM...pastu,bila tgk widget countdown dekat tepi tu,rasa semakin takut..hahahha sapa la yang letak tu kan..so,sha harap hampa semua pun tak jadi macam sha ,tak study2 lagi...ok la.byee,,

Tiada ulasan: