Sabtu, 5 Mac 2011

ermm,,tak boleh upload gambar di gallery / contact?

aa!! korang jgn la risau klau tak blh upload gambar dkt gallery/contact..kalau korang tanya dkt sape2 je yg ade blog mcm tu,,mmg x blh upload gambar dkt tab tu...so mcm mana??? haa jgn risau okey....
korang klik dkt new post

then click dkt add image
then korang pilih la nak upload ape dkt add image tu....

haaa!! dah upload kan?? then korang copy code dia then paste la dkt gallery/contacts tu okey ?? ^_^


Happy editing

Tiada ulasan: