Selasa, 22 Februari 2011

cara nak edit tab2 menu di atas

haa...korang mesti nak edit2 ke,tambah gmbr kita ke,tmbh grpahics ke ape ke,,,korang boleh la tambah..tapi..pleaseee korang semua tlg la tlg tambah2 so that blog nie lagi cun melecunn!.k first2 cara nak editnya ialah:
korang click dkt sini

dan click la dkt edit tu,samada nak edit dkt gallery ke ,contacts ke,,okey??^_^

Then lepas korang edit,dia akan keluar pages mcm nie kan?jgn risau,,,korang tick je dkt'no gadget okey?? ^-^


Happy editing

Tiada ulasan: