Selasa, 23 November 2010

Hai....Happy Holiday !!!!

Salam 3k1-s......

selamat bercuti.....ehmmm...kali ni cuti agak kalut...maklumlah,cuti pun sehari sebelum raya haji,lepas tu kalut cuci kelas sbb banjir la....

apa2 pun,welcome home to all friends from MRSM & SBP...
mesti hampa semua dah tgk kan betapa besar banjir kat kedah samapai jln Sultanah yg tak pernah naik air pun banjir....

betui la kata Imah,blog kita ni koi suram,ampa yg lain ,jomlah kita pakat2 aktifkan balik blog ni...cerita la apa saja yg nak ampa cerita ...x kisah asalkan blog ni meriah balik...
please.....

about PAT...kami doakan kita sama2 berjaya dpt result yg elok tak kira kat SMKSB,MRSM @ SBP...
SMKSB pun x dapat tau lg result dek kami semua dok kalut cuci sekolah...sbb tu result PAT kena delayed...Kelas thn dpn pun x tau lg..ehmm..

kawan2 yg lain mcm mana..apa cerita...
km harap kita semua mai la jenguk blog ni ye... & post something tau...

wassalam...

Tiada ulasan: