Selasa, 7 September 2010

Sokong 100 %

Salam....

ok....thanks Ijah for your comment on my write....
apa yg Ijah cakap memang betul....
mungkin ramai yang sibuk la ni...
tapi kalau tengah on9 tu,jenguk2 la blog ni...
please....
kita meriahkan lagi blog ni....
kalau tak tak dak sapa la yang nak meriahkan blog kita ni....
sapa2 yang ada usename & password....selalu2 la post dlm blog kita...
bagi tau perkembangan terbaru kita semua....
baru la tak terputus berita....

Sorry kalau teguran ni menyakitkan hati..tapi kalau tak tegur,takut blog 3k1 kita ni berkubur begitu saja....

Post la ucapan ka,atau apa2 ja....
terutama pada Hari Raya ni..

Harap post ok..
please...
ni dah jadi macam rayuan dah....

1 ulasan:

kery berkata...

ijah??
yg mane katt eq??


btw..
saye setuju ngan ape yg penulis nie ckp..
klu bkn kite yag nak hidupkan blog nie.
sape g..

n always lah korang keep in touch..

soey menyelit..
cuma nak bgtau..ape kate penulis..tu
sebenarnya betol..

-kery_katt-
haha
rmc-s.p boy