Ahad, 19 September 2010

asslamualaikum

hye . sory dh lma ta jenguk blog ni n ta post papa . bla on9 asyik terlupa jaa na bka blog ni . merujuk kpd post2 yg lma smpai ta terbaca sbb byk sgt (sbb dh lma ta bkk . sory ) , blog ni mcm dh ditinggalkan . sory again . papa pon , slamat bersekolah blek 3K1 . missing everything already . haha . pathetic . btw , walaopon hw ta cyup , ttp kna blek jgak maktab . ughh . tension nya . mampoih la na kna beletiaq ngan cegu nanti . haih . msti cbuk gla . da** it . ups , sory . terlepas plak . hehe . kpd yg still kat bahiyah , smpaikan salam selamat hari raya n maaf kat plajar 3K1 n cegu2 smua eh . miss them so much . ingat na p jgok ari ni , x dan la plak . ok , 2 ja kot . counting on the next holiday dh ni . haha . ouh btw , walaopon dh lmbt , still na wish slamat ari raya . maaf zahir n batin aw smua .! =D .



jmpa lg cuti nnt . toodles .! haha . babai . assalamualaikum .

sincerely ,
AZALINI JASNI
MAKTAB BESERI
=D

Jumaat, 17 September 2010

BACK TO SCHOOL !!!!!!






Selamat kembali ke sekolah semua....
harap semua dah siap dah la homework....
dah pack semua barang untuk ke asrama balik...
pendek kata harap dah siap semua dah la....

sorry sepanjang cuti 2 minggu ni reunion "besar" 3K1 tak dpt dibuat...
tapi ada jg kan reunion kecik2 yg group2 buat????

Ok La....
Selamat Kembali ke sekolah....
post2 la post anda sebelum sekolah buka ok....

Rabu, 15 September 2010

selamat hari malaysia

esok 16 september 2010,genaplah 47 thn M'sia ditubuhkan...
kita sbg anak m'sia yg merdeka amat berbangga dgn pencapaian2 yg tak terkira...

apa2pun
SELAMAT HARI MALAYSIA....

*esok 16/9/10 ada jamuan sikit kat rmh km mai la....@no 14 tmn teratai jingga 2,jln pegawai...

salam,
Athirah :)

Khamis, 9 September 2010

SELAMAT HARI RAYA!!!

Assalamualaikum...

dh lma x jnguk blog nie..
hehe,sori thirah..

nape reunion cncel??!
penat2 kmi pjuk ayah kmi mntak hntr,tgok2 cncel..
sedey...=((

nyway..
selamat hari raya semua!!!
klu ssiapa yg bleh dtg,dtgla umah kmi raya ke-3 ni...
kmi nk mnx maaf kt sume klu ade wat silap(mmg ade pun..hehe)

raya2 pun,jgn lupa exam..hakhak..
bahiyah exam final bile???

ok...tujela..

enjoy your raya!

imah/tim/timah/fai/hermit crab/fatimah

Selasa, 7 September 2010

Salam Aidilfitri,salam syawal,salam lebaran,selamat hari raya..





Selamat Hari Raya 3k1....
minta maaf kalau post2 selama ni ada yg menyakitkan hati :)
jangan lupa post ucapan hari raya ampa semua.....

Sokong 100 %

Salam....

ok....thanks Ijah for your comment on my write....
apa yg Ijah cakap memang betul....
mungkin ramai yang sibuk la ni...
tapi kalau tengah on9 tu,jenguk2 la blog ni...
please....
kita meriahkan lagi blog ni....
kalau tak tak dak sapa la yang nak meriahkan blog kita ni....
sapa2 yang ada usename & password....selalu2 la post dlm blog kita...
bagi tau perkembangan terbaru kita semua....
baru la tak terputus berita....

Sorry kalau teguran ni menyakitkan hati..tapi kalau tak tegur,takut blog 3k1 kita ni berkubur begitu saja....

Post la ucapan ka,atau apa2 ja....
terutama pada Hari Raya ni..

Harap post ok..
please...
ni dah jadi macam rayuan dah....

Jumaat, 3 September 2010

salam ukhuwah~~ngee

salam..

firstly
nk mnyatakan rasa kagum
kpd ATHIRAh
da boleh jdi penulis..ahli politik pon bleh..ustazah pown oke gak!
hakhak..tpi,i really mean it..bag0us
tpi harap lebih informal n sempoi..hik2

secondly
trcari cari hasil tulisan ahli lain..
dh tlupe kat kawan2 thun lepas..
harap x misunderstood
mmg kmi harap koran sume bleh adapt dgn new life masing2
new friends,new syllabus..
everyone's getting busier everyday..
tpi harap bleh la curik masa dlm 5 minit
jenguk2 blog...
i really hope korang dpt bace post km nieyh
kmi pown dh bleh adapt dgn hid0p bru..
dh jumpe kwn yg best2 kat sana
dh ada commitment sendiri
tpi sumtime kmi miss gak korang
especially lpas dpt kad raya dri PDRM
(thnx a lot put!!miss you too!)

so, harap raya ni
3k1 bleh muncul blek..
walaupun sekadar brtnye khabar
atau gtau kaler bju raya..
kasi meriah sket blog nieyh..

anyway,kmi bru smpai dkat2 kul 7 tdi
bju raye x bli lgi..;(
kuih n kek raye x bwat lgi..
kad raye x distribute lgi...
korunk camne?

kat mktb (tepeng) tiap2 ari ktorang solat tarawih 8 rakaat sbl0m prep mlm
kalo cuti 20 rakaat
bwat tadarus stiap klas smpai khatam
bukak puase rmai2 ikut klas

time merdeka ktorang bwat tayangan
mkn ubi kayu ngan kelapa n air kopi
ptandingan sajak final
psembahan sajak warden
countdown n ucapan aka cerama ayahanda pengetua..

SBP n MRSM len camne?
bahiyah x bwat majlis berbuka puasa kat skolah?

mesti korunk sume sgt busy kan?
same je kite sume
so nk nasihat, be strong
you're better than you think

citer la life korang lak!
boring ar ckp sorang2 nih!
mrsm tepeng pun!

cukup kot smpai sini dlu..
nnti singgah lg
MANY SORRY SBB ASYIK BEBEL
slamat b'sahur..
salam..

-ijah-

Selamat Bercuti!!!!



Sekolah dah cuti dari 3/9 - 18/9/10.....tapi macam biasa la...setiap percutian pasti ada homework.....
4sc1 smksb ada homework :
  • fizik
  • chemistry
  • bio
walaupun 3 subjek tapi 1 subjek pun banyak handout....cukup2 untuk penuhkan masa cuti....
MRSM,SBP macam mana...ada Homework ?????

RAYA dah buat Preparation?????

baju raya,kuih raya,apa2 yg kaitan dgn raya dah siap?????

walau banyak mana pun homework kita,jgn lupa buat...

homework2 juga,tp raya mesti jalan.....

SELAMAT BERCUTI......
HAPPY HOLIDAY.....