Isnin, 23 Ogos 2010

Test..test...test

Selamat Berpuasa semua....dah masuk pertengahan ramadan....sat sgt rasa...ya la mcm2 kena buat utk merdeka @ SMKSB.....

La ni baru dpt buka blog nasib la jg.....Sapa2 yg tak blh buka blog...ni cara2 dia :
  • Cari blog sapa....
  • Sign in melalui blog tu atas nama username ul3k1.bahagia@yahoo.com dengan password dia iaitu **********.
  • Insyaallah,boleh...cuba la....
Hari sabtu ni...SMKSB b'sek....Kami ada monthly test,august test la......ada lebih kurang 3-4 hari lagi..tp majoriti tak study lg...harap2 dan la...Good luck alll....

satu lg,nak bg tau cg2 bahiyah dah ramai ada fb...antaranya Ustaz Lamin,Cg Mae,T.Zanifa dan ramai lagi la...boleh dikatakan taip ja nama2 cg kita pasti ada...Cg.Ariyaty pun ada :0
ni la salah satu cara kita nak rapatkan hubungan kita sbg pelajar dgn cg...betui tak????

Apa2 pun...salam Ramadhan,jgn lupa pi terawih
dan
jangan lupa kibar bendera(dlm fb pun tak pa)utk Kemerdekaan kita yg ke 53...blog kita pun akan kibar bendera nanti

Wassalam.....

Tiada ulasan: