Rabu, 17 Mac 2010

Oit!!!

First of all..
kmi x gatal pun eh..
(just wait alya and ijah!)-hehe-
tu classmate kat sna yg mmandai2 gossip kmi ngan dia...

second...
kat taiping ni best..
cuma still tension....=PP

ari tu gduh dgn dbah,pkah n myb dgn nadia skali...
xnk citela...malas...
just nk ckp kat korang 3 org..
kmi kat sana pun xde kwn jgak..
tension jgak..
korang duduk 3 org,xpela..
ari tu korang sndiri jnji nk duduk sama2..
xbagi kmi tggal mpa..
tpi last2 korang jgak yg tggal kmi dlu..
(kmi x hrpkn mpa tunaikn jnji tu..it's all TOO late..)

nk kongsi dgn semua la...
my life there is SO DAMN hard..
kmi xbiasa dgn hidup kat asrama...
evryday kna cpat2...
skrg sume nk pggil kmi siput(=((sob..sob)
i'm trying to get used to it..
tpi xde sape nk tolong kmi...
sume dgn CLIQUE msing2...

i cried evryday...=PP

tpi tu sume dulu..
skrg ni dh okla SIKIT...
sbb my classmates pun bru sdar yg i'm not a LONER..
kmi harap korang sume doakan kmi so that kmi xkan patah balik ke Bahiyah..
doakan kmi dpt kwn kat sana...

i really miss all of you...

WARNING: jgn SEBAR cite ni!!
biarla 3k1 2009 je yg tau cite ni..
klu kmi tau ada org sebar cite ni,I SWEAR I'LL FIND HER!(OR HIM(kot2 la))!

p/s:kmi tak berniat nk skitkn hati sesiapa pun bila kmi tulis bnda ni so,NO OFFENCE,ok?

pp/s:gud luck kat teah! seronoknya mpa dpt pegi indon! congrats!!

by:Fatimah

Tiada ulasan: