Sabtu, 13 Mac 2010

hey guys! i'm home.

fatin nasuha zubir
ex 1K2, 2K1, 3K1 [sbhs]
404 uranium [mjsc lgk]


assalamualaikum!
hey!
3K1 dah maju. haha~
dah pandai update blog. ^^

aku tau mpa suma sehat, so aku takyah tanya la noe.
erm, aku taktau nak tulis apa sebenaqnya.
saja tangan rasa nak menyampuk kat blog ni. =]

aku pun ada gak rasa nak cerita pasal aku kat sana.
tp kat sini takda orang nak backup aku sebab aku sorang ja 3K1 yang p sana.
ntah2 takda orang pun nak baca.
haha~
bekpi la. ada aku kesah? keyboard aku.bukan aku guna keyboard ampa. =P

ok2.end of merapu.
kat sana memang schedule gila full.
kengkadang aku bantai ja tidoq time riadah. malas nak turun court.
btw, good news!
impian aku dah tercapai! aku dah boleh maen basketball!!
haha~ada aku kesah kalau mpa tak kesah pasal tu? =]
jangan kata sbhs ja hw berlungguk. aku ni?
ntah2 lagi banyak.

btw, sapa kenai uzma?
alaaa, sesapa yang 1k2 dulu,kenal la kot.
aku jumpa dia kat sana.
satu homeroom dgn aku. tu ja yang aku nak gitau.
haa. satu g. aku takut tgok junior kat sana.
budak from 2 macam kak form 5. matured sgt dan sgt.
hampir2 aku nak ckp 'assalamualaikum kak'.
haish.
haa. laaagii satu! *mesti mpa buat muka boring kan?haha~
depa kat sana nak panggil aku 'nasuha'
*sigh
masa first time nak perkenalkan diri kat depan kelas, aku dah bagi reminder,JGN panggil aku nasuha. ^^

ok la, takmau tulis post pepanjang sangat.
nanti mpa tkmau baca,kan?
oke la.
aku chow dulu.
salam~

Tiada ulasan: