Jumaat, 8 Januari 2010

2010..thn untuk 3k1 2009 berpisah

hari ni genap seminggu sesi persekolahan 2010 bermula...minggu pertama kita memang sibuk dengan orientasi f 4...

it's quite best on the first week...tapi ada yang terpaksa berada di kelas 4sc1,4sc2 & 4sc3...

ni bermakna 3K1 2009 terpaksa berpisah...bagi kawan2 yg ada kat 4sc2,tentu lah best sebab dapat Ustaz lamin lagi sbg Guru Kelas...jelous juga kami yg x ada kat kelas tu..

Majoriti 3k1 ada kat 4sc1...tapi tak semua yg akan stayed kat situ..

ada yg nak pi SBP,MRSM dan Teknik..walau kita berpisah..tapi sama2 lah kita sentiasa stayed connected ok..banyak cara,boleh call,internet,tulis surat(mungkin yg nie dah x buat kot..)

last sekali utk column nie,sama2 la kita mendoakan kejayaan kita untuk SPM thn depan plk..

MINGGU 2 @ SMKSB : sibuk dengan sukan tahunan....go ANGGERIK,MELATI,CEMPAKA and TERATAI.....

Tiada ulasan: